Dikaioma groepeert de gerechtsdeurwaarderskantoren van Waregem, Ieper en Brugge.

In het kantoor in Waregem wordt alle administratie centraal beheerd. Het team van Dikaioma telt een 40-tal medewerkers die allen dagelijks inloggen op de sterk beveiligde IT-infrastructuur van het kantoor.

Maximale beveiliging van gevoelige data

Gelet op de gevoelige data waar dagelijks mee wordt omgegaan is beveiliging van de data uiteraard een hot item. Er wordt dan ook terecht verwacht dat datalekken uitgesloten zijn en dat desondanks alle medewerkers vlot kunnen werken.

Efficiënte werking

Het is uiteraard altijd leuk om van een blanco blad te kunnen starten. Niettemin waren de gestelde eisen van die aard dat onze IT-architecten toch aardig wat met elkaar hebben overlegd om tot een efficiënte oplossing te komen.

Continue monitoring

Beveiligen is één zaak, werkbaarheid is ook belangrijk. Onze mensen zijn er in geslaagd om een structuur op te zetten die aan alle eisen beantwoordt. Alle services worden continu gemonitord, zodat mogelijke problemen meteen in de kiem worden gesmoord.

Gelet op de gevoelige materie waar onze kantoren mee omgaan is de beveiliging van onze data iets waar wij bijzonder streng op toezien. EFFIX kon ons de zekerheid bieden dat alle risico’s maximaal zijn ingedekt, waardoor wij onze taak dagelijks met een gerust geweten kunnen vervullen.

KAROLIEN DOCKERS (KANDIDAAT-GERECHTSDEURWAARDER)

Voor al uw ICT-vragen

Vul dit formulier in en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op.


      Cases