Elindus is één van de snelst groeiende energieleveranciers voor ondernemingen in België.

 

Daarbovenop is Elindus actief in een zeer veranderlijke sector. Het is dus zaak om heel erg bij de pinken te zijn en razendsnel te kunnen reageren op schommelingen in de markt.

Naast heel wat in-house medewerkers heeft Elindus ook tal van medewerkers die dagelijks op weg zijn om klanten te bezoeken. Ook zij dienen steevast over de meest recente info te beschikken en zijn dus continu online verbonden.

Hybrid Cloud geeft je vleugels

Om tegemoet te komen aan de vraag van Elindus om de grote massa aan data optimaal beschikbaar te maken voor zowel interne als externe medewerkers, bedachten onze IT-architecten een Hybrid Cloud-oplossing. Beide vestigingen van Elindus beschikken over een kleine en performante lokale server die ervoor zorgt dat alle info razendsnel kan worden opgevraagd.

Het beste van twee werelden

Een overkoepelende server in het datacenter van EFFIX voorziet ook alle mobiele medewerkers van de meest accurate informatie en repliceert ook alle lokale data.

Door onze snelle groei stellen wij hoge eisen aan de flexibiliteit van onze IT-omgeving. EFFIX is erin geslaagd om ons dat te bieden, en – niet onbelangrijk – aan een concurrentieel tarief.

TORENO NOREILDE (CEO)

Voor al uw ICT-vragen

Vul dit formulier in en één van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op.


      Cases